EN ES CA
imatge video BBF 2015
imatge video BBF 2014
imatge video BBF 2013

Segueix-nos:

Barcelona Beer Challenge:

Notícies

logo del festival del Quebec

Benvinguts 'Bières et Saveurs de Chambly' (Quebec)

En acabat la primera edició del BBF anàvem rebent propostes i felicitacions per aquell tret de sortida exitòs del projecte. Una va ser prou curiosa, un organitzador del principal festival del Quebec que va servir d'excusa per iniciar un contacte regular per mail i xat.

En Claude es va animar a venir a visitar-nos a la segona edició aprofitant les seves vacances i les ganes de conèixer el país. Es va implicar en l'organització i va estar al peu del canó d'una de les sales d'activitats. D'aquells dies es va crear una amistat que hem anat alimentant.

El següent pas va ser aquest estiu en que el BBF va ser convidat al seu festival acompanyats de cerveses catalanes. Així portàrem una bona representació amb Guineu, La Pirata, Agullons, Zulogaarden i Calavera, amb els dos primers cervesers en persona. Un festival espectacular de 60.000 assistents d'on vàrem aprendre un munt i, sens dubte, marcarà part dels reptes de futur del BBF.

Ara ens toca tornar l'acollida sent orgullosos amfitrions del festival de Chambly i d'una escena cervesera tant potent com és la del Quebec. Aquest estiu hem descobert un país bolcat per la seva cervesa artesana amb un nivell altíssim. Serà una sort poder tastar cerveses espectaculars no a l'abast habitualment.

Així, seran nou cerveseres que enviaran cervesa pel BBF, amb la presència de part dels cervesers. Algunes, és el primer cop que surten del Quebec. Les cerveseres són:

Farnham: Cervesera de recent creació que ha assolit un èxit notori al Québec. La seva gamma fixa de cerveses són estils clàssics europeus elaborats amb gran qualitat i fidelitat a l'estil original, mentre que les seves cerveses estacionals (no disponibles tot l'any) complementen una gamma de cerveses de notes intenses. Recentment Farnham ha inaugurat un establiment cerveser a l'estat de Vermont (USA) on cohabita colze a colze amb les cerveses locals.

Les Trois Mousquetaires: Elaboracions molt fidels als estils que representen (alemanys principalment) amb una gamma de “cuvées” excepcional. En aquest darrer cas parlem de cerveses tipus Baltic Porter, Doppelbock o Weizenbock, tot i que darrerament estan elaborant estils que fan èmfasis en el llevat com BerlinerWeisse, Oud Bruin o Gose, amb una alta acceptació entre el públic.

Charlevoix: Cerveseria molt recomenable de l'est del Quebec. Exquisites cerveses d'estil principlament belga, com la seva Blanche, Triple, Saisons o Double, un exemple de maestria en l'art d'elaborar cerveses belgues de qualitat.

Benelux: Mític brewpub del centre de Montréal famòs per la seva innovació i pel seu paper pioner a l'escena cervecera de Québec. Es distingeix per la seva notòria qualitat i la seva capacitat d'elaboració de diferents estils cervecers a un alt nivell sepre respectant el frescor de la matèria prima. Les cerveses més apreciades de Benelux són les IPAs. Aquí coneguts per la seva col·laboració amb Zulogaarden (Catapulte), degut a que el seu brewer hi va treballar durant tres anys.

Dunham: S'ha anat fent el seu lloc a l'escena quebeca a base de treure al mercat un bast ventall de grans cerveses de qualitat. Dunham elabora una multitud de varietas cerveseres amb un comú denominador: intensitat, tècnica depurada i frescor. A tenir en compte els seus “assemblages”, que es tracten de “blends” de diferents cerveses amb llevats salvatges.

Brasseurs Illimités: Cerveseria amb local propi al nord de Montréal amb una de les gammes més àmplies de cerveses de Québec (una per cada lletra de l'alfabet) amb un àmpli domini de tècniques cerveseres que donen lloc a un producte final molt tècnic i de sabors nets.

Brasseurs du monde: Cerveseria jove amb àmplia gamma d'oferta entre les que destaquen les diferents referències d'estils stout i imperial stout. Fan també sèries especials que només poden ser tastades a la cerveseria. Són especialistes en elaborar algunes de les millors cerveses oficials de diversos festivals al Quebec.

Hopfenstark: Cerveseria especialista en estils alemanys però també en l'elaboració de cerveses “fortes” tipus Barlew Wine, Imperial Porter, Imperial Stout. Es caractertiza per troba el punt d'equilibri dels diferents elements en l'elaboració de les cerveses més potents i per la delicadesa en el resultat final de les cerveses d'estils més comuns.

Bilboquet: Cerveses amb gran protagonisme de la malta amb una gamma de cerveses de qualitat i equilibrades per poder degustar-les en qualsevol ocasió. Famosos per portar més de 25 anys al panorama cerveser del Quebec i tenir una oferta de cerveses estable i de gran qualitat.

logos de les cerveses representants del festival del Quebec

Copyright © 2012 BEER EVENTS, S.L. Tots els drets reservats - info@barcelonabeerfestival.com - Avís legal - pàgina creada per: Herramienta Digital